TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Kultura VESTI

“BIJELO DUGME” I “BEOGRADSKI SINDIKAT” JUNA U NIŠKOJ TVRĐAVI NA OLD TIMER FESTU 2024

Bijelo Dugme, koja obeležava  50 godina postojanja spektakularnom turnejom “50 godina – 50 gradova” održaće koncert u niškoj Tvrđavi 22.juna, u okviru Old Timer Festa 2024.godine, saopštili su organizatori.

Sem legendarno ex YU rok benda, zvezde ovogodišnjeg OTF su i Beogradski Sindikat, koji slave 25 godina karijere, a koji će nastupiti dan kasnije, 23.juna

Nakon spektakularnog debija prošle godine, Old Timer Fest postao je nezaobilazna tačka na festivalskoj mapi uz 20 hiljada posetilaca za samo jedan vikend u avgustu, saopštavaju organizatori.

Dugme je poslednji put u Nišu imalo koncert pre 35 godina, 21. februara 1989. godine, u prepunoj hali Čair. Ovog puta „Dugme“ dolazi u izvornom rok sastavu: Goran Bregović, Zoran Redžić, Dragan Điđi Jankelić, Ognjen Radivojević na klavijaturama, Mladen Vojčić – Tifa i Alen Islamović, navodi se u saopštenju.

Ovogodišnji festival, kao zvanični događaj Gradske opštine Crveni krst, spaja raznolike ukuse i interesovanja, okupljajući ljubitelje kvalitetne muzike, retkih automobila i porodične zabave. Uz muzički program, posetioci će imati priliku da uživaju u “Reviji Retro automobila i motora”, Sajam zdravog odrastanja pružiće deci i njihovim roditeljima prave vrednosti kroz obrazovne, kulturne i sportske aktivnosti. A nastupiče o YouTube influenserke Arijа i Nađa.

Prvi kontingent pojedinačnih karata za muzički deo festivala u prodaji je po promotivnoj ceni od 1.200 dinara i mogu se kupiti preko sajtova www.oldtimerfest.rs i www.tickets.rs kao i na Tickets prodajnim mestima u Nišu: knjižare “Hijeroglif”, “Blue travel” i na OMV pumpama.

Ulaz na Sajam zdravog odrastanja i poseta Reviji retro automobila i motora se NE PLAĆA.

 

Program II OTF Plato Tvrđave u Nišu

Subota 22. jun 2024:

16h – Sajam zdravog odrastanja (ulaz slobodan)

16h – Revija retro automobile i motora (ulaz slobodan)

20h – Penthouse Band

21h – Bijelo Dugme

 

Nedelja 23. Jun 2024.

16h – Sajam zdravog odrastanja (ulaz slobodan)

17:30h – Arija i Nađa show (karta 600 RSD)

20h – Beogradski sindikat

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com