TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika Udarne

“Biramo Niš” ulazi u izbornu trku

Zeleno levi front, Narodni pokret Srbije, Pokret slobodnih građana, Demokratska stranka i opozicioni pojedinci izlaze na lokalne izbore okupljeni u Koaliciju “Biramo Niš”. Kažu da će da predaju liste u punom kapacitetu za grad i za sve opštine. Koaliciju predvodi Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije.

Važan nam je Crveni Krst, važna nam je Niška banja, važni su nam isto koliko su nam važni i Pantelej, Palilula Medijana. Važan nam je svaki Nišlija – i onaj iz Mramora i Krušca i onaj iz Dušanove i Romanijske ulice. Važno nam je svako selo koje treba da ima uslove koje su dosledni 21 veka, ističe Stanković.

Dakle, naš plan je da pre svega dugoročno i stručno, a imamo i plan i strategiju. razvijamo i selo i poljoprivredu, da kroz poreze, poreske olakšice, kroz subvencije podstaknemo proizvodnju hrane, kaže Slaviša Dimić iz Koalicije “Biramo Niš”

Mi sad ne možemo da predstavimo naš program ali ću vam reći četiri osnovna segmenta za koje ću se boriti u ovom gradu za koje mislim da treba svi da stanemo iza njih. Pre svega, to su mladi, to su porodice, to je očuvanje urbanog identiteta i to je Niš kao zeleni grad, kaže Tamara Milenković Kerković iz Koalicije “Biramo Niš”.

Prikupljanje potpisa, kažu, započeće već u subotu, a listu predati najverovatnije u ponedeljak.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com