TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika Udarne VESTI Некатегоризовано

Džunić raspisao izbore za odbornike niških opština za 2. jun

Predsednik Skupštine grada Niša doc. dr Boban Džunić raspisao je izbore za odbornike niških opština za 2. jun. Saopštenje prenosimo u celosti:

Na osnovu člana 87 stava 6 i 7  Statuta Grada Niša ( „Sl. list Grada Niša“, br.88/2008, 143/2016 i 18/2019),  danas, 26. aprila 2024. godine,  donosim  Odluku  o raspisivanju izbora  za odbornike gradskih opština Grada Niša i to:

doc. dr Boban Džunić, predsednik Skupštine Grada Niša

Skupštine Gradske opštine Medijana,

Skupštine Gradske opštine Palilula,

Skupštine Gradske opštine Pantelej,

Skupštine Gradske opštine Crveni Krst i

Skupštine Gradske opštine Niška Banja,

za 2. jun 2024. godine.

Rokovi za vršenje izbornih radnji počinju da teku od dana stupanja na snagu ove odluke, odnosno danom objavljivanja u „Službenom listu Grada Niša“.

“Poštovane sugrađanke i sugrađani, očekujem da će predizborne radnje i predstojeća izborna kampanja proteći u tolerantnoj i dostojanstvenoj atmosferi,  jer naš grad, naš Niš to zaslužuje. Imate mogućnost da,  uvažavajući činjenice i argumente,   svoj glas date onima kojima verujete, čime potvrđujete da ste najvažniji akter u političkoj stvarnosti. Zato vas pozivam da u što većem  broju 2. juna 2024. godine izađete na izbore i iskoristite svoje  pravo glasa, a svim kandidatima  želim puno uspeha”, naveo je Džunić.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com