TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo IZ PRAVOG UGLA KRUŽNOM LINIJOM 018 PROJEKTI 2021 Udarne

DOSTAVLJAČI IZ NIŠA U HUMANITARNOJ AKCIJI (VIDEO)

Nakon što je Borko Paunović, koji radi kao dostavljač, odlučio da honorar i bakšiš uplati u humanitarne svrhe, akciji su se pridružile i ostale kolege.

U roku od dve nedelje su apelovali na građane da pomognu i prikupljali novac koji su zatim prosledili Banci dobročinstva.

Celu humanitarnu akciju su snimali i postavljali na društvene mreže kako bi i nakon završetka akcije preko koje je prikupljeno više od 50.000 dinara, bili inspiracija drugima da pokrenu neko humanitarno delo.

“Prikupili smo 53.860 dinara i puno mi je srce”, kaže Borko Paunović.

Iako je akcija dostavljača završena Borko je sve snimao i postavljio na društvene mreže kako bi video materijali bili inspiracija drugima da pokrenu neko slično humanitarno delo.

Iz Banke dobročinstva kažu da će novac proslediti za lečenje 15-godišnjeg Lazara iz Niša koji se prošle godine povredio kada je skočio na glavu u plićak bazena u Babušnici. Lazar je do sada imao dve operacije u Turskoj koje njegovi najbliži otplaćuju a potreban je novac i za rehabilitaciju.

Podsetimo, svi ljudi dobre volje i velikog srca mogu da doniraju novac za lečenje teško obolele dece u Srbiji i to osim donacija Banci dobročistva mogu putem SMS-a ili direktno da uplate preko fondacije “Budi human”.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com