TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

I OVE GODINE VELIKI BROJ MANIFESTACIJA U PANTELEJU (VIDEO)

Pitijada, Matejevačka berba, Fer plej Pantelej kao i druge tradicionalne manifestacije opštine Pantelej će biti organizovane i ove godine, odlučili su odbornici te opštine. Biće tu i značajnih sportskih manifestacija ali i onih koje se bave očuvanjem kulturnog nasleđa. Za sve tri oblasti iz opštinske kase izdvojeno je blizu sedam miliona dinara.

Ove, kao i prethodnih godina svi žitelji opštine Pantelej moći će da uživaju u brojnim manifecijama i takmičenjima koje organizuje njihova opština. Na već bogatu listu događaja biće pridodate i dve manifestacije, koje su prvi put organizovane prošle godine.

–  ”Nastavićemo sa održavanjem Pitijade, Fer plej Pantelej, Matejevačku berbu, 3×3 kao i svih drugih manifestacija” – kaže Nataša Stanković, predsednica GO Pantelej.

A u toku letnjih meseci očekuje se i niz drugih projekata u gradskoj opštini Pantelej. Za kulturne manifestacije je iz budžeta opredeljeno 3,1 milion dinara, za sport 2,6 a za kulturno nasleđe iz kase GO Pantelej izdvaja se skoro 1,1 milion dinara.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com