TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

JKP NAISSUS – JOŠ 13 RADNIH MESTA ZA OSI (VIDEO)

Trinaest osoba sa invaliditetom biće radno angažovano u Javno-komunalnom preduzeću Naissus na četiri meseca. To je rezultat saradnje Naissusa, Nacionalne službe za zapošljavanje i Grada Niša, sa ciljem da se osobe sa invaliditetom uključe u tržište rada.

Zadnju priliku sam imao 2006. i 2007. godine. Radio sam u admnistraciji Hitne pomoći. Nakon toga sam provodio vreme na birou. Došao je hendikep kasnije i nije bilo prilika da se zaposlim u nekoj adekvatnoj firmi, kaže Aleksandar Pešić, jedan od onih koji su radno angažovani.

Konkurs za javne radove na kojima se angažuju osobe sa invaliditetom raspisala je Nacionalna služba za zapošljavanje, uz saradnju JKP “Naissus” i grada Niša.

Ja sam poptuno siguran da će ova lica sa invaliditetom dati svoj maksimum I pokazati da ne postoje prepreke kada je rad u pitanju. I na svom prethodnom radnom mestu sam se susretao sa ovim javnim radovima I licima sa invaliditetom I mogu da kažem da su to ljudi koji odlično rade. Postoje određene diskriminacije, ocenjuje v.d. direktora JKP Naissus Goran Milosavljević.

https://youtu.be/PkCodSOjdfQ

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com