TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Sport

JOŠ DVOJICA NOVAJLIJA NA ČAIRU

Aleksandar Bogdanović

Pored Filipa Dujmovića, čiji je dolazak u Radnički sinoć potvrđen, dres Reala sa Nišave zadužili su i Aleksandar Mesarović (23) i Aleksandar Bogdanović (22).

Mesarović igra u ofanzivnom delu manevra, iza špica i na bočnim pozicijama dok je Bogdanović profilisan kao igrač za poziciju štopera. Bogdanović je inače rođeni Nišlija koji je prošao omladinsku školu Crvene Zvezde a na Čair stiže iz Voždovca kao zamena za Nikolu Stevanovića koji se preselio u Ingolštad. Mesarović je dete Vojvodine, koje u Niš dolazi iz IMT-a. Filip Dujmović je 22-godišnji golman koji dolazi na Čair kao slobodan igrač. 

Radnički je produžio saradnju sa Nikolom Aksentijevićem koji jedna od glavnih uzdanica ekipe Radoslava Bataka, Aksentijević se u svom drugom mandatu na Čairu nametnuo kao jedan od lidera tima.

Podsetimo, Radnički su u ovom prelaznom roku napustili Borko Duronjić, koji je otišao u Radnik iz Surdulice i makedonski internacionalac Todor Todoroski. Još ranije su otišli Nikola Stevanović u nemački Ingloštat i Vanja Ilić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com