TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

KANALIZACIJA I ASFALT PRIORITETI U NASELJU BRANKO BJEGOVIĆ (VIDEO)

Neuređena komunalna infrastruktura najveći je problem oko 10.000 stanovnika Naselja “Branko Bjegović” u Nišu. U susretu sa gradonačelnicom Niša, građani su istakli da žele da se što pre reši izlivanje otpadnih voda u potok i zbog čega se, naročito leti, osečaju neprijatni mirisi.

Građani koji su se okupili ispred Mesne kanclearije Branko Bjegović predočili su timu Kabineta gradonačelnice Niša komunlane probleme koje žele, u saradnji sa Gradom da što pre reše. 

“Trebalo bi da se obnovi krov Dom kulture i da se drugačije reši status groblja koje se sada nalazi na zemljištu koje je u privatnom vlasništvu. Priroitet su asfaltiranje ulice i rešavanje kanalizacije koja se izliva u potok“, kaže meštanka Sonja Stoiljković.

Naselja se ubrzano širi tako da i Opština Crveni krst ulaže u razvoj putne i komunalne infrastrukture na svom području.

Tim Kabineta gradonačelnice Niša obišao je i stanovnike naselja Podvink, iz dela ulice dr Miloša Đorića i ulice Velimira Rajića koje godinama nisu asfaltirane.

Kako je istaknuto one ove godine nisu u planu da se urede, jer se, naselje još gradi. U međuvremenu građani su predlozili da se put bar pospe rizlom

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com