PLANULI ARANŽMANI ZA ISTANBUL! (VIDEO)

PLANULI ARANŽMANI ZA ISTANBUL! (VIDEO)

Korona polako jenjava, praznici idu, a potražnja za turističkim aranžmanima iz dana u dan sve je veća, naročito pred slobodne dane za prvomajske praznike. Neki su odavno rezervisali avio karte, drugi traže vikendice na selu, dok je za treće najbolja varijanta da ostanu kod kuće. Istraživali smo, gde će putovati Nišlije za praznike?

Budimpešta, Italija, a posebno Istanbil mesta su za kojima vlada najveće interesovanje pred uskršnje i prvomajske praznike.

” Više nema avio aranžmana za Istanbul, sve je rasprodato ” -generalni direktor turističke agencije Euroturs, Milan Petković

Kada su u pitanju Nišlije, mnogi su pobornici domaćeg turizma. I za mnoge druge destinacije vlada veliko interesovanje. Budimpešta je već godinama atraktivna, a sve se češće putuje i za Bosnu i Hercegovinu. Za praznike se može očekivati i da veliki broj turista dođe u Niš. Povećanju broja turista koji dolaze u Niš umnogome doprinose i vaučeri za putovanja koji su do sada više puta dodeljivani – kažu iz Turističke organizacije Niša.