TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

PRIČE KOMŠIJA SA JUGA

„НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ“ – ПЕСНИ КОИ СЕ ПЕЕНИ СО СРЦЕ НА МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ/„NAŠI DRUGARI“ – PESME KOJE SE PEVAJU SRCEM NA MAKEDONSKOM I SRPSKOM

„НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ“ – ПЕСНИ КОИ СЕ ПЕЕНИ СО СРЦЕ НА МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ Кога луѓето се почитуваат и сакаат, тогаш не е важно дали живеат на различни страни на која било граница. Ова го потврдува секоја приказна што доаѓа од…

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com