TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Politika Udarne VESTI

KO IZLAZI, A KO NE IZLAZI NA IZBORE U NIŠU

„NIŠ, MOJ GRAD“ I NOVI DSS IZLAZE ZAJEDNO NA IZBORE

Koalicija „Niš, moj grad“ i Novi DSS izlaze zajedno na izbore koji bi u Nišu trebalo da se održe 2. juna, rečeno je na zajedničkoj konferenciji za novinare. Od sada, Nišlijama će se predstavljati pod sloganom „Ujedinjeni – nada za Niš“. Koalicioni sporazum će, kako najavljuju, potpisati krajem nedelje.

“Nije čudo što se upravo u nazivu lista nalazi reč Nada Ujedinjeni:  to znači da smo se ujedinili pre svega oko našeg cilja. Taj cilj je bolji život naših sugrađana. Svi oni koji žele da se ujedine sa nama imaju mogućnost,  mi imamo još sutra i prekosutra konsultacije i već u petak ili subotu zvanično ćemo potpisati koalicionisporazum”, rekao je Miodrag Stanković iz koalicije “Niš, moj grad”.

Odluka je doneta na zajedničkom sastanku Gradskog odbora Novog DSS-a i koalicije “Niš, moj grad”.

Odlučili smo da na ove izbore u Nišu izađemo. Pretpostavljamo da će se izbori održati 2. juna, a naša odluka je da izađemo”, rekla je potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS-a Slađana Miletić.

“Sinoć smo doneli odluku da možemo samo zajedno ujedinjeni da učinimo da Niš dobije ono što gotovo nema u svakom čoveku zove se  – nada Odlučili smo da na ovim izborima pobedimo, odlučili smo da u toku svog mandata budemo odgovorni, savesni i ljudi koji će pre svega služiti građanima u onome što se zove servis građana”, rekao je Dragoslav Ćirković iz Koalicije “Niš, moj grad”.

SSP NE IZLAZI NA IZBORE U NIŠU

Niški odbor Stranke slobode i pravde odlučio je da ne učestvuje  na lokalnim izborima, prenose mediji.

Predsednica Gradskog odbora SSP Jelena Milošević rekla je ništa od preporuka ODHIR nije primenjeno i da nema vremena za proveru biračkog spiska.

DŽUNIĆ: LOKALNI IZBORI U NIŠU 2. JUNA

U Nišu će uskoro biti raspisani lokalni izbori koji će se održati  2. juna, istog dana kad i svi ostali u Srbiji, potvrdio je predsednik Skupštine Grada Niša, Boban Džunić.

To znači da će Nišlije birati predstavnike u gradu i u svih pet gradskih opština.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com