TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAR NA MREŽI U NASELJU PANTELEJ
Voda na asfaltu, nužan je iskop na uglu ulica Milovana Krstića i Gospodske. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru od Gornjomatejevačke do Studeničke i Somborske ulice.
POPRAVKA KVARA U NASELJU STARA ŽELEZNIČKA KOLONIJA
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Stara železnička kolonija kod brojeva 3-5. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Stare železničke kolonije.
NASTAVAK RADOVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA
Nastavljaju se radovi u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 149. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru između dva kružna toka.
POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Jastrebačkih partizana kod broja 61. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Jastrebačkih partizana.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Pirotska 10, Vožda Karađorđa 39, Devete brigade bb, Francuska 15, Ivangradska 11, Berbatovačka 11, Bulevar Nemanjića – 14a i lokal JKP Tržnica na pijaci, Aleksandra Nenadovića 2, Obilićev venac 4,
Bulevar dr Zorana Đinđića 89 i 119, Homoljska 10, Cara Uroša 6, Laze Kostića 22, Vojislava Ilića 13 i 20a, Ljube Nenadovića 45, Trg 14. Oktobar 10, Jovana Apela 18, Rentgenova bb – Mlekopromet, Čamurlijski put – Delta DMD doo, Toponički put, u naselju Niška banja –Carigradska 65, u selima Trupale – Železnička 3, Donja Trnava, Vrtište – Sretenjska 6 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.
Ispiranje ulične mreže u ulici Dragoljuba Petrovića Timošenka.
Ispiranje ulične mreže u ulici Sime Dinića (Novo Selo).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com