TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

NASTAVAK RADOVA U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ

Nastavljaju se radovi na mreži u ulici Desanke Maksimović. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Desanke Maksimović.

POPRAVKA KVARA U MOKRANJČEVOJ ULICI

Voda na površini otiče neasflatiranim putem, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici bb (prema restoranu „Bolji život“). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Mokranjčeve ulice (neasfaltirani put prema ugost. objektu).

POPRAVKA VEZE U ULICI MAJAKOVSKOG

Voda na površini, potreban je iskop i osposobljavanje servisnog ventila u ulici Majakovskog kod broja 23. Zbog popravke priključne veze, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA NA MREŽI U SELU ČOKOT

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici kod brojeva 2-3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Prvomajskoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Čokot.

POPRAVKA KVARA U OBODINSKOJ ULICI

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Obodinskoj ulici kod broja 5. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Obodinskoj ulici.

OSPOSOBLJAVANJE VEZE U VINKOVAČKOJ ULICI

Voda curi na prvom ventilu, potreban je iskop malim bagerom u Vinkovačkoj ulici kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI NA UGLU ULICA NIKOLE KOLE RAŠIĆA I TOPLIČKE

Tokom dana obavljaće se prevezivanje novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu na uglu ulica Nikole Kole Rašića i Topličke. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Topličkoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Dimitrija Tucovića 76, Kraljevića Marka 16, Smederevska 6, u naselju Sudi Do – Vojislava Voje Stankovića 15, Gabrovački put II deo 64, 91, 104 i 145, Koste Stamenkovića 33, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 19, NJegoševa 127, Miloša Obilića 16, Zdravke Vučković 23, u Niškoj Banji – Čegarska 17, Lale Popović Tanje 17, Vojvode Putnika bb, u selu Jelašnica – Rimski put 9, u naselju Nikola Tesla – 1. Maja 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Branka Miljkovića, Bojana Mitrovića, Svrljiškog partizanskog odreda i na bulevaru Svetog Cara Konstantina. Usisavanje mulja, čišćenje rešetke i provera pumpi u PS Nikola Tesla.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com