TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

MINISTAR TRGOVINE OBEĆAVA: ŠIRIĆEMO PALETU PROIZVODA U AKCIJI ‘BOLJA CENA’

Ministar trgovine Tomislav Momirović najavio je danas da će se u narednom periodu tražiti kvalitetno rešenje kako bi bila proširena paleta proizvoda u okviru akcije “Bolja cena”.

Nakon sastanka sa vlasnikom kompanije “SuperVero” Nikosom Veropulosom, Momirović je istakao da je ovom akcijom Vlade pokrenut trend snižavanja cena i da se svi trgovinski lanci trude da velikim popustima olakšaju potrošačku korpu građanima.

“Nešto više od mesec dana traje akcija u okviru koje građani mogu da kupe 36 proizvoda po sniženim cenama. Ovo znači našim ljudima da mogu da kupuju više ili da im ostane novca za druge stvari. Ukoliko bi građani kupili sve proizvode po sniženim cenama, mogli bi da uštede 14.000 dinara”, rekao je Momirović.

Vlasnik kompanije “Veropulos” u okviru koje posluju objekti “SuperVero” i “Jumbo” istakao je da su inicijativom Ministarstva trgovine i Vlade kreirani popusti koje potrošači uveliko koriste otkada je akcija započeta. “Trudimo se da zadržimo najbolje cene i da izložimo proizvode potrošaču tako da mogu lako da ih identifikuju i izaberu. Ovo je naš posao, pored dobrih prodavnica i povoljnih cena, veoma je važno i usklađivanje mehanizma cena”, rekao je Veropulos. U okviru akcija “Bolja cena” nalazi se 36 proizvoda, a u planu je da građanima proizvodi po sniženim cenama budu dostupni do kraja decembra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com