TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo

NAGRADE ZA NAJBOLJE UČENIKE NIŠA (VIDEO)

Aleksa Đorđević, stipendista Okfsordskog univerziteta

Aleksa Đorđević, stipendista Okfsordskog univerziteta, jedan je od učenika generacije u niškim srednjim školama, koje tradicionalno nagrađuje i humanitarna fondacija ”Nađi Raula”. Ove godine dodeljeno je i specijalno priznanje za aktivistu godine.

Aleksa Đorđević iz Niša učenik je odeljenja matematike za naderene učenike u gimnaziji Svetozar Marković i budući student Okfsordskog univerziteta kao jedan od trojice u celom svetu koji je dobio stipendiju ovog prestižnog univerziteta. Za postignut uspeh, kao đaka generacije, nagradila ga je i Organizacija “Nađi Raula”.

Drago mi se u ovom gradu i našoj zemlji prepoznaju mladi talenti i nadam se da će se nastaviti sa ovom tradicijom – kaže Aleksa Đorđević, iz gimnazije Svetozar Marković.

Pored Alekse i 19 učenika generacije ove godine dodeljeno je i specijalno priznanje za aktivistu godine. Dodela priznanja je najlepši način obeleži kraj školske godine kažu organizatori. Humanitarna organizacija Nađi Raula u saradnji sa fondacijom Karić tradicionalno dodeljuje priznanja najboljim srednjoškolcima Niša.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com