TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM DEVOJČICE U DRUGOM DELU LAZAREVOG KANJONA

U Borskom okrugu se i danas, šesti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, a pretražuje se drugi deo Lazarevog kanjona, javlja reporter Tanjuga.

Pripadnici policije zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili su prva tri i po kilometra kanjoba, a pretražena je i jama iznad kanjona duboka 70 metara. Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D. otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu je direktor JP “Vodovod” u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com