TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije

BEZ VODE ZBOG KVAROVA I POPRAVKI NA VENTILIMA DO 15 SATI

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU JKP “Naissus” u utorak, 9. aprila Niš 

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PASI POLjANA

Voda na površini, nužni su iskopi u ulicama Gece Kona i Braće Mrnjavčević kod broja 23. Zbog popravki vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru naselja Pasi Poljana.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 145. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulice TPO na prostoru kod OŠ Desanka Maksimović.

POPRAVKA MREŽE U KATIĆEVOJ ULICI
Voda izbija na ulici pored zatvarača, potrebno je raskopavanje u Katićevoj ulici kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Katićevoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE
Voda curi na trotoaru, potreban je iskop malim bagerom u Železničkoj ulici kod OŠ Prvi maj. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Železničkoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Krupac, u ulici Kneza Mihajla Obrenovića 14, Matejevački put 17, Ilije Birčanina 7, Arhiepiskopa Danila II 19, Kotorska 10, 8, Preševska 3, Žikice Jovanovića Španca 15, Kneginje Milice 17, Žarka Zrenjanina 11, Đorđa Jovanovića 3, Sjenička 14, u selu Divljana, u selu Hum – Stevana Sinđelića 3 i 9 – Danila Price 123, Pantelejska 16, Vladimira Ćorovića 21 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Blagoja Parovića, Plitvička, na
Bulevaru Medijana. Izrada i postavljanje šahte atmosferskog slivnika u ulici Inženjera Birviša.

Ispiranje ulične mreže u ulici Ozrenskog odreda.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com