TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

NASTAVLJENA POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ, GRAĐANI BORA SE OPRAŠTAJU OD UBIJENE DEVOJČICE

Potraga za telom Danke Ilić nastavljena je i danas.

Timovi sa teškom mehanizacijom ponovo pretražuju divlju deponiju na starom banjskom putu. Pokušavaju da raščiste nepristupačan teren, da bi došli do bilo kakvog traga u potrazi za telom Danke Ilić.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo. Uhapšeni su priznali zločin i naveli da je telo devojčice na deponiji

Za telom devojčice juče se tragalo u mestima iz kojih su osumnjičeni, kao i na deponiji na starom Banjskom putu. Pretražen je i salaš dede jednog od osumnjičenih, jer se sumnja, kako je rekao  ministar policije Bratislav Gašić na konferenciji za medije, da je jedan od od osumnjičenih premestio telo na drugu lokaciju.

Na terenu se nezvanično saznaje da je policija privela brata jednog od osumnjičenih za ubistvo.

PRETRAŽUJE SE NOVA LOKACIJA

Mediji javljaju da je sa deponije na kojoj se tragalo za telom Danke Ilić povučena je sva mehanizacija, kao i patrole  policije.

Za sada nije poznato da li je pretraga na ovom delu obustavljena, a policija se prebacila na novu lokaciju nedaleko od Banjskog polja u potrazi za telom.

ŠOKANTNI DETALJI O UBISTVU: DEVOJČICA SE PROBUDILA, A ONI JE ZADAVILI!

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u jednom mediju, šokirao je sve kada je ispričao da su osumnjičeni, nakon što su automobilom udarili Danku, mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila i da je jedan od njih i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji.

Međutim, ko je to uradio ne zna se, jer optužuju jedan drugog.

“Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo,” rekao je Cmolić

GRAĐANI BORA PALE SVEĆE

Građani u Boru i Banjskom polju još od sinoć pale sveće i ostavljaju cveće i igračke, opraštajući se od ubijene devojčice.

Dvogodišnja devojčica je nestala pre deset dana. Od tada se za njom intenzivno tragalo. Prvi put u Srbiji je pokrenut Sistem “Pronađi me”.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com