TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo IZ PRAVOG UGLA KRUŽNOM LINIJOM 018 PROJEKTI 2021 Udarne

NIŠ: INTERESOVANJE I DILEME ZA ZAMENU STOLARIJE, IZOLACIJU… (VIDEO)

Nišlije imaju još 10 dana da se prijave na javni poziv za zamenu stare stolarije , ugradnju izolacije i solarnih panela. Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj organizovala je Info dan, a samo u prvih sat vremana oko 100 Nišlija je došlo da postavi pitanja i otkloni nejasnoće oko aktuelnog konkursa.

U Kancelariji za lokalni ekononmski razvoj kažu da su pitanja različita – od pravno imovinskih i administrativnih do tehničkih. Na info dan došli su i predstavnici skupština stanara koji su dali predloge za naredni konkurs kako bi se stambenim zajednicama olakšalo učešće na konkursu.

Pavlović napominje da građani u zgradi Gradske uprave u ulici Nikole Pašića na šalteru broj 4 mogu da preuzmu dokumentaciju za konkurs, a na šalteru broj 14 mogu da podnesu dokumentaciju za uverenje kojim dokazuju da ne duguju porez na imovinu. Takođe je Gradskim opštinama poslat zahtev da se preuzimanje dokumentacije građanima omogući i u Uslužnim centrima.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com