TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo POŽURI DRUŽE - NIŠ PROJEKTI 2022 Udarne

NIŠKI SREDNJOŠKOLCI DAJU LEKCIJU IZ HUMANOSTI! (VIDEO)

Da humanost nema granica, pokazali su učenici Ugositetljsko-turističke škole iz Niša akcijom koju su simbolično nazvali “Ljubav se ljubavlju vraća”. I zaista je tako. Novogodišnje ukrase i čestitke koje su ručno napravili prodaju u Obrenovićevoj ulici do srede, a prikupljen novac namenjen je Domu za decu i omladinu “Duško Radović”.

Na ovaj način žele da ulepšaju praznike nezbrinutoj deci.

Za njih nema zime. Učenici Ugositetljsko- turističke škole u Nišu ponosno stoje za svojim štandom u Obrenovićevoj ulici i ne odustaju od misije.

Razmišljajući o ovim novogodišnjim praznicima, želeli smo da to budu deca koja možda nemaju možda što imaju oni. Da im obezbede neki lepi trenutak sreće, objasnila je nastavnica u Ugostiteljsko- turističkoj školi Niš Sanja Spasojević.

 Za ovakav rad trebalo im je mesec dana. U izradi im je pomogao Učenički parlament Ugostiteljsko-turističke škole iz Niša.

Naša razredna i profesorka su se složile da u sklopu praktične nastave napravimo ukrase koje ćemo prodavati za humanitarnu akciju. Bilo nam je zanimljivo, svi smo se uključili – rekla je učenica Isidora Petrović.

Simbolično, moto njihove humanitarne akcije je “Ljubav se ljubavlju vraća”.

**Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com