TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Ekonomija

NOVO SBB PRODAJNO MESTO U NIŠU

Novo SBB prodajno – naplatno mesto otvoreno je u tržnom centru Delta Planet u Niš. U novootvorenom SBB korner šopu korisnici svakog dana od 10 do 22 časa mogu da dobiju informacije o aktuelnoj ponudi kompanije, paketima usluga, akcijama i pogodnostima, kao i da plate svoje račune. Biće u mogućnosti da isprobaju SBB digitalnu televiziju, EON aplikaciju, EON Smart Box, EON personalizaciju, EON Kids, EON Connect, Video klub sa preko 18.000 naslova i uslugu vraćanja sadržaja 7 dana unazad, saznaju sve o superiornim brzinama SBB interneta, GIGA mreži i UNIFI servisu.

Za sve one koji nisu u prilici da koriste SBB kablovsku mrežu, na raspolaganju su Total TV i EON TV paketi van SBB mreže, koji omogućavaju praćenje najtraženijih TV kanala i to na više uređaja odjednom, putem bilo kog interneta u Srbiji.

Iz kompanije podsećaju da su prošle godine završili besplatan proces digitalizacije u Nišu u kome korisnici usluga sada mogu da gledaju TV na do tri uređaja u kući, imaju kristalno čistu sliku i zvuk, veću stabilnost servisa, a korisnici EON paketa imaju mogućnost brzine interneta do čak 1Gbps.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com