TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

OTAC OSUMNJIČENOG: USTAJ, ĆALE, DOŠLI SU DA NAS UBIJU! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su N. M. (28) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Takođe, policija je uhapsila i D.P. (20), M.C. (21) i N.S. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

N.M. se sumnjiči da je oštrim predmetom naneo ubodne rane dvadesetpetogodišnjem mladiću koji je preminuo na licu mesta, a čemu je prethodila tuča u kojoj su učestvovali i D.P., M.C. i N.S.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Meštani i komšije kažu da su trojica momaka, medju njima i kasnije ubijeni, upali u porodičnu kuću N.M u kojoj živi sa ocem. Nakon nekoliko trenutaka N.M je istrčao u dvorište i rekao ocu da pozove hitnu pomoć. On je i osumnjičen za ubistvo. Evo priče koju smo zabeležili ranije danas, u Šarlincu.

 

Policija u potrazi za nožem kojim je počinjeno ubistvo

-” Tu su bila dva automobila u ovoj ulici, jedan je bio sa tim momcima koji su došli… Ovaj dečko, koji je ubijen, žao mi je …ali šta će on kod mene u kući, ja ga nisam zvao. Oni su došli s pištoljima i noževima, sin uplašen za mene je rekao ćale beži, i pazi da te ne povredi neko, i sad taj nož gde je šta je ne znam.” – kaže Srđan M. otac osumnjičenog.

Otac osumnjičenog tvrdi da se N.M. sam predao policiji, ali još nema potvrde iz Policije i Tužilaštva.

– ”Sam se predao jer nema zašto da beži” – kaže Srđan.

Kako nam je rečeno iz Višeg javnog tužilaštva oni su obavešteni o slučaju, izašli su na uviđaj, naređeno je da se izvrši obdukcija.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com