TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

PANTELEJ DOBIJA PARK OD 2,8 HEKTARA

Najbrže rastuće niško naselje, Pantelej, dobiće park površine 2,8 hektara. Gradsko veće usvojilo je planska dokumenta koja omogućavaju da se taj prostor opredeli za javne namene. Planirano je da u parku bude i verski objekat.

Već je poznato da se na kraju Panteleja gradi treći „Lidl“ market u Nišu, a sa sednice Gradskog veća najavljuju da će taj deo grada dobiti i vrtić.

Gradsko veće je donelo odluku da na potezu 2,8 hektara pravimo novi park koji je važan za ovo naselje“, kaže gradski većnik Miroslav Đokić. 

Kako kaže, na Bulevaru Svetog Pantelejmona samo je jedna zelena površina, blizu kružnog toka, pa je u planu i rekonstrukcija i tog prostora.

Projekat zajednički radimo sa GO Pantelej. Ovo je prvi put da grad Niš i gradska opština ulažu u jednu u jedan prostor u narednih mesec dana će se otpočeti sa renoviranjem svih dečijih mobilijara stranih mobilijara kluba i novog zelenila i postavljanje novih nekih mobilijara kako bi taj sadržaj mogli da pripremimo za leto“, kaže Đokić. 

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da je Niš postao veliko gradilište i da nema prekoračenja rokova ni na jednoj lokaciji

Odluke Gradskog veća naći će se na sednici gradskog parlamenta sledeće nedelje,

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com