уторак, јун 25

POČELA DA RADI NOVA POŠTA U CENTRU BRZOG BRODA

0
35

Nakon rekonstrukcije objekta u centru Brzog Broda, Pošta je ponovo otvorila svoja vrata za građane iz ovog naselja. Radna jedinica niške pošte sa dva šaltera, tri radnika i dva poštara predstavlja centralno mesto za pružanje svih poštanskih usluga meštanima Brzog Broda.

Stanovnici Brzog Broda od sada mogu da obave sve svoje poštanske poslove na jednom mestu. Osim što mogu podizati novac i uplaćivati račune, u novootvorenoj radnoj jedinici niške pošte im je omogućeno slanje pisama i paketa.

“Sve usluge su važne za naše građane, u vremenu kada brzo živimo bitno je da servisne usluge budu što bliže sugrađanima. Smatram da smo dobili jedan reprezentativan objekat i da smo ispoštovali sve dogovore koje smo imali sa meštanima”, kaže pomoćnica gradonačelnice Niša Vladislava Ivković.

Uz usluge na šalterima dvojica poštara će dostavljati pošiljke. Za novi objekat u Brzom Brodu Grad Niš izdvojio je 36 miliona dinara. Tu je planirana i apoteka, a posle Nove godine počeće da radi i nova zdravstvena ambulanta.

“Konačno možemo da kažemo da smo dobili jedno urbano naselje, jer smo dobili i ambulantu i vrtić, kao i parkove i mobilijare. Obećano je da se dosta toga i u sledećoj godini, da će se strujni kablovi ukopati u zemlju, da ćemo dobiti i bulevar koji će spojiti DIS i Naselje Brzi Brod. Naselje koje je bilo zaboravljeno pored propalog giganta sada napokon postaje uređeno”, ističe predsednik MZ Brzi Brod, Saša Ranđelović.

Radno vreme pošte u Brzom Brodu je svakog dana od 08.00-19.00, a subotom od 08.00-13.00 časova.

Leave a reply