TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

PU Niš: Za vikend 45 alkoholisanih i jedan drogirani vozač

Na području Policijske uprave u Nišu, tokom proteklog vikenda, evidentirano je ukupno 519 saobraćajnih prekršaja. Pripadnici saobraćajne policije su isključili iz saobraćaja 45 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog vozača koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe, policija je odredila zadržavanje četrdesetčetvorogodišnjem vozaču „folksvagena“, četrdesetdvogodišnjem vozaču „BMV“ i dvadesetdevetogodišnjem vozaču „opela“, koji su vozili sa 1,87 promila, 1,75 promila, odnosno 1,64 promila alkohola u organizmu i protiv njih će biti podnete adekvatne prekršajne prijave.

Zadržan je i tridesetšestogodišnjak koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ sa 1,59 promila alkohola u organizmu, dok je u vozilu prevozio maloletno lice, kao i četrdesetšestogodišnjak koji je upravljao „opelom“ pod uticajem marihuane.

Saobraćajna policija je efikasnim radom, identifikovala i sadamnaestogodišnjeg vozača „BMV“-a, koji se nije zaustavio na znak policije, pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Policija apeluje na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer na taj način čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com