TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Sport VESTI

REFLEKTORI I NA POMOĆNOM TERENU RADNIČKOG

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički nastavlja realizaciju projekta stvaranja boljih uslova za rad i trening mladih igrača u sopstvenoj školi fudbala. Poseban fokus je na poboljšanju infrastrukture na terenima koje koriste svi polaznici škole, kao i prvotimci kluba.

Klub je, iz sopstvenih sredstava, sada postavio reflektore i osvetlio i pomoćni teren sa prirodnom travom, te je sada čitav kompleks spreman za održavanje trenažnih aktvnosti u večernjim časovima.

Pored toga, sam teren se redovno održava – nedavno je podsejan, aerizovan, presvučem slojem zaštitnog peska i pripremljen za korišćenje tokom čitave sezone.

Klub najavljuje i skori završetak radova na dve potpuno nove svlačionice za decu iz fudbalske škole sa kupatilima i tuš kabinama, kao I prostorije za teretanu.

Poboljšanje uslova za trening i ulaganje u fudbalsku školu i sve mlađe selekcije kluba prioritet je Uprave kluba i kompletnog rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevim. U klubu su uvereni da će samo na taj način mladi talenti ostati u Nišu i učiniti klub jačim i konkurentnijim. Radnički želi da se deca i mladi ljudi bave sportom u adekvatnim uslovima i zato ulaže u obnovu ovog trening centra, koji je dugo bio u jako lošem stanju i potpuno zapušten, a već sada dobija sasvim drugačiji izgled.

Iz rukovodstva kluba najavljuje se nastavak radova na infrastrukturi I daljem poboljšanju uslova za trening i takmičenje dece na Čairu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com