TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti region i Srbija Sport VESTI

SRBIJA BEZ JOKIĆA, MICIĆA I KALINIĆA; PEŠIĆ: JOKIĆ ISTROŠEN MENTALNO I FIZIČKI(VIDEO)

Srpski košarkaši Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Kalinić definitivno neće igrati na Svetskom prvenstvu, otkrio je danas selektor Svetislav Pešić.

“Sa Jokićem je obavljeno nekoliko razgovora. On se i fizički i mentalno istrošio i jednostavno nije spreman da preuzima odgovornost onako kako se to od njega očekuje”, objasnio je Pešić.

Takođe, izostaju ranije povređeni Vladimir Lučić, a na spisku nije ni Luka Mitrović, koji je tražio slobodno da zaleči povrede.

Na spisku su: Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Bogdan Bogdanović, Dejan Davidovac, Marko Gudurić, Ognjen Jaramaz, Nikola Jović, Stefan Jović, Vanja Marinković, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Aleksej Pokuševski, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Alen Smailagić, Boriša Simanić, Nikola Topić i Uroš Trifunović.

Svetsko prvenstvo održaće se od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a Srbija će igrati u Manili, u Grupi B, sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

Dva najbolja tima će u drugoj rundi formirati novu grupi sa dve ekipe iz Grupe A u kojoj su Angola, Dominikanska Republika, Filipini i Italija.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com