TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2020. Politika Udarne

Veliko slavlje naprednjaka u Nišu: SNS pobedio u svim opštinama Nišavskog okruga!

Niški naprednjaci uz trubače i pesmu “Ne može nam niko ništa” proslavljaju pobedu na izborima.

“SNS je uspela da ostvari najveću pobedu u istoriji višestranačkog sistema Srbije”- rekao je koordinator SNS-a za Niš Zvezdan Milovanović.

“Ovo je ubedljiva pobeda SNS, ne samo u Nišu, već i u čitavom okrugu. Od čak 16 lista, Nišlije su najveće poverenje dali našoj stranci, pokazali su da veruju Aleksandru Vučiću i nama i da veruju da je Srbija na pravom putu. Nastavljamo da radimo jače i brže, da gradimo naš Niš!” – rekla je prva na gradskoj listi SNS u Nišu, Dragana Sotirovski.

U DOLJEVCU NAJBOLJI REZULTAT

Najbolji rezultat na glasanju za parlamentarne izbore u Nišavskom okrugu, SNS jeostvarila u Doljevcu, rekla je Sotirovski.

“Na izborima za republički parlament u Doljevcu smo osvojili najviše glasova 87,5; druga je Merošina 77,7; treći je Ražanj sa 76,8. Kada su u pitanju lokalni izbori – u Merošini je SNS osvojoio 68,29 odsto glasova, drugi je Gadžin Han sa 58,14 odsto, a treći je Svrljig.”

“Ovo je potvrda onoga što smo radili u našem gradu i velike podrške države i Aleksandra Vučića, velikih investicija i dobrih rezultata” – rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović, dodajući da je ovoliki rezultat obaveza da se radi još više.

Milovanović: 16.000 novih glasača za gradsku listu

SNS je nastavila da raste po broju birača. Od 102.390 birača, 60.000 je dobila naša lista, što znači da imamo 16.000 novih glasača – rekao je Milovanović.

Prema podacima štaba SNS u Nišu, kada je reč o republičkim izborima, na osnovu rezultata sa 95 obrađenih od uklupno 176 biračkih mesta, SNS je dobila 59.76% glasova.

Kada je reč o izborima za gradsku skupštinu NIša, na osnovu rezultata sa 54 obrađena glasačka mesta, SNS je dobila 61,89 odsto, rekao je Milovanović.

Ko će biti sledeći gradonačelnik Niša?

Sotirovski je rekal da “ko god da se nađe na poziciji gradonačelnika, mi ćemo raditi kao tim.

Neko će biti poslanik, neko gradonačelnik, neko načelnik okruga, ima mesta za sve. Važno je da radimo i da se razvija Niš i Nišavski okrug, rekla je Sotirovski.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com