TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Politika VESTI

VUČEVIĆ: OBAVESTILI SMO VUČIĆA DA IMAMO VEĆINU, ZA DESETAK DANA O SASTAVU VLADE

U predsedništvu Srbije nastavljene su konsultacije oko sastava nove Vlade.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević saopštio je da su predstavnici liste “Srbija ne sme da stane” obavestili predsednika Aleksandra Vučića da imaju većinu za sastav nove vlade.

On je posle konsultacija na Andrićevom vencu rekao i da će za desetak dana obavestiti predsednika i javnost o sastavu nove vlade.

On je dodao da su spremni da se u kratkim rokovima nastavi konstitutivna sednica Skupštine i da se izaberu organi.

Na pitanje da li postoji dilema oko toga ko će biti mandatar, Vučević je rekao da ne postoji dilema već razgovori koji ih čekaju unutar stranke, ali i koalicije.

DAČIĆ: SPREMNI SMO ZA NASTAVANAK SARADNJE SA SNS

Nosilac liste “Ivica Dačić – premijer Srbije” Ivica Dačić izjavio je da je ta lista spremna za nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da će u narednim nedeljama uslediti konstituisanje svih državnih organa.

ŠAPIĆ: IZBORI U BEOGRADU BIĆE RASPISANI ZA SEDAM DANA

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas, govoreći o datumu kad bi mogli da budu održani novi beogradski izbori, da očekuje da će oni biti raspisani u narednih sedam, osam dana, nakon što se izabere predsednik Skupštine Republike Srbije, koji treba da raspiše izbore.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com