TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Ekonomija Politika region i Srbija VESTI

VUČIĆ: NAPRAVLJEN DOBAR POSAO USPOSTAVLJANJEM AVIO LINIJE BEOGRAD – MOSTAR

Vučić: Nova avio linija do Mostara dodatno će povezati dva naroda i privrednike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na aerodormu u Mostaru, gde je započeo dvodnevnu radnu posetu BiH, da će nova direktna linija od Beograda do tog grada, puno značiti za povezivanje dva naroda, kao i poslovnih zajednica.

“Veoma sam srećan zbog ovoga, jer je to od velikog značaja i za Mostar i Beograd, kao i za BiH i Srbiju i za povezivanje svih naših naroda. Običnom narodu da kažem da povratna karta Beograd – Mostar košta 104 evra”, rekao je Vučić.

On je istakao da let traje 40 minuta, da avion ima 108 mesta, kao i da će Er Srbija leteti tri puta nedeljno.

Verujemo da će doći trenutak kada će Er Srbija leteti i sedam puta nedeljno, dodao je Vučić.

On je rekao da nema automobila sa kojim može od Beograda do Mostara da se potroši manje od 104 evra, kao i da će avionom građani moći da uštede puno vremena, više od 10 sati.

Vučić je rekao da će nova linija povećati kontakte poslovne zajednice i da će biti sve više biznis partnera iz Beograda u Mostaru i obrnuto.

“Zadovoljan sam što ćemo prisustovati još jednom sajmu privrede u Mostaru”, rekao je Vučić i naglasio da je to izuzetno važan događaj.

Čestitam našim prijateljima što tu tradiciju održavaju, poručio je Vučić.

Vučić se sastao sa Krišto i Čovićem u Mostaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mostaru, sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto i potpredsednikom Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i liderom HDZ BiH Draganom Čovićem.

Čović i Krišto su Vučića dočekali na aerodromu u Mostaru, gde je doputovao prvim letom Er Srbije na novoj direktnoj liniji od Beograda do tog grada, i započeo dvodnevnu radnu posetu BiH.

Na mostarskom aerodromu avion Er Srbije dočekan je vodenim topovima i svečanom ceremonijom.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com