TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Kultura Udarne

ZATVORENI 57. FILMSKI SUSRETI U NIŠU (VIDEO)

Najveće festivalsko priznanje Gran pri “Naisa” ove godine pripalo je glumcu Denisu Muriću za ulogu Denisa u filmu „Zlatni dečko“. Nagradu u njegovo ime primio je glumac Petar Strugar, jer je Murić na snimanju serije, ali se niškoj publici obratio video porukom.

Nagradu za najbolju žensku ulogu “Carica Teodora” dobila je Danica Ćurčić , za ulogu Vukice u filmu “Mrak”, a nagradu za najbolju mušku ulogu “Car Konstantin” Slobodan Boda Ninković za ulogu Milenka u filmu “Komedija na tri sprata.

Nagradu za izuzetnu mušku ulogu dobio je Petar Strugar,a za izuzetnu žensku ulogu Aleksandra Balmazović. Pavle Mensur dobio je specijalno priznanje žirija. Ksenija Marinković dobitnica je nagrade za najboljeg stranog glumca, dok je Nagrada za najboljeg debitanta pripala Stefanu Beronji.

Nagradu za najbolju žensku epizodnu ulogu dobila je Anita Ognjanović, a Nagradu za najbolju mušku epizodnu ulogu dobio je Aleksandar Đurica.

Nagradu “Milorad Mandić Manda” za najbolje komediografsko ostvarenje dobila Olga Odanović.

 

Glumački par godine: Milica Milša i Vladan Savić dobitnici su nagrade “Ona i on”. Najbolji glumac 57. Filmskih susreta po izboru publike Branislav Trifunović.

dobitnica Mandine nagrade, Olga Odanović

Foto: Nenad Petrović

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com