TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Udarne VESTI

ZBOG TEŽIH PREKRŠAJA ZA NEDELJU DANA ODUZETO 11 VOZILA

Pripadnici saobraćajne policije oduzeli su 11 vozila od učinilaca težih prekršaja za svega nedelju dana koliko se primenjuje ova mera.

Tri vozila oduzeta su na teritoriji Policijske uprave u Šapcu, dva na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd i po jedno vozilo na teritoriji policijskih uprava u Valjevu, Vranju, Jagodini, Kraljevu, Leskovcu i Novom Pazaru.

U najvećem broju slučajeva osnov za oduzimanje vozila bili su prekršaji upravljanja vozilom bez vozačke dozvole koja je prethodno oduzeta zbog kaznenih poena, kao i prekršaji upravljanja vozilom u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom. Četiri učinioca prekršaja od kojih je vozilo oduzeto bila mlađa od 22 godine, uključujući jednu maloletnu osobu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova podseća da se vozilo privremeno oduzima od učinioca težeg prekršaja koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđivan za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja, kao i da mera privremenog oduzimanja vozila traje do okončanja postupka pred nadležnim sudom.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com