TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Kultura Udarne VESTI

ŽELJKO SAMARDŽIĆ OBEĆAO NEZABORAVAN KONCERT U NIŠU (VIDEO)

Brojne stare, ali i nove hitove Željka Samardžića slušaće Nišlije na njegovom koncertu 25. maja od 20.30 na Letnoj pozornici u Tvrđavi. “Grlica”, “Sipajte još jedan viski”, “Da me nije”, “Imaš me u šaci” , “Ja te volim više” samo su neki od Željkovih pesama koje slušaju sve generacije. Samardžić poziva sve Nišlije da 25. maj provredu u Tvrđavi.

Ovde uvek vrlo rado dolazim. Zaista ima divnih uspomena, divnih prijatelja. Niš je grad u kome sam uvek srdačno dočekan. Mislim da nema razloga da bude tako i ovog puta 25. maja. Poseban mi je što se 25. maja rodila moja najstarija kćerka Sanja. To je bila prilika da usput proslavim i njen rođendan, kaže pevač. 

Željkove pesme nesumnjivo vole sve generacije. Kaže da su Nišlije muzikalne i da je u Nišu zadovoljstvo pevati.

Neverovatno je koliko mladih ljudi ima ispod bine. To ne mogu da opišem. Ja vidim moju unuku Ninu, zna svaku moju pesmu. Govore mi neke pesme koje sam ja već sklonio sa repertoara. Sad ih ponovo vraćam zahvaljujući toj mladoj generaciji. Na mom Instagramu imam toliko pisama iz Niša – Kad ćete u Niš, kad ćete u Niš? Tako da sam jedva čekao da im javim – dolazim 25. maja, kaže Samardžić. 

Na repertoaru će biti Željkove stare popularne pesme, kao i one novije. U Kotoru će snimati spot za novu pesmu koja će biti puštena pre koncerta u Nišu, početkom maja. Tekst je napisala Marina Tucaković.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com