BRNABIĆ: NEMA RAZDORA U SNS, OTVORENA SAM ZA SVE KRITIKE

BRNABIĆ: NEMA RAZDORA U SNS, OTVORENA SAM ZA SVE KRITIKE

Članica Predsedništva SNS Ana Brnabić komentarišući izjavu člana stranke Bratislava Jugovića da je ona kriva za lošije rezultate na izborim, kaže da u toj partiji ne postoji nikakav razdor i dodaje da o Jugoviću ništa u javnosti neće reći, već da će to učiniti na organima stranke ili lično.

„Ne postoji nikakav razdor u SNS, nema razloga ni povoda za to. Mi smo izašli kao pobednik na svim nivoima. Da li je neko očekivao bolje rezultate na republičkim izborima i u Beogradu, moguće je. I ja sam želela bolje u Beogradu, ali videli smo da moramo više da razgovaramo sa građanima, da se bavimo njihovim svakodnevnim problemima“, kazala je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja nove zgrade FON-a u Beogradu.

Dodala je da je SNS uvek bila specifična stranka po tome što su u njoj postojala različita mišljenja.

„Imamo različite poglede na neke stvari. Najmanji je problem da se kritikuju personalna rešenja, nemam tu vrstu sujete da se osetim pogođeno, otvorena sam za sve vrste kritike“, navela je.

Istakla je da je ponosna što je član SNS i izrazila zadovoljstvo što su pobedili na svim nivoima.

„Imamo većinu i za parlament i Skupštinu grada i nemam problem da sa svima iz stranke razgovaram šta je moglo drugačije da se uradi u Beogradu“, dodala je.

Upitana da li je razgovarala sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem o predlogu lidera S SP Dragana Ðilasa da se ponove izbori u Beogradu, te da li se pregovara sa nekim za većinu u glavnom gradu Brnabić je rekla da će kad budu imali informacije koje žele da podele s medijima to i učiniti.

Na pitanje da li je istina da će napustiti Vladu i zemlju, Brnabić kaže da nije planirala da napušta zemlju i da je prilično sigurna da to neće učiniti, a da o napuštanju Vlade odlučuje stranka.