TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

EVO ŠTA SVE MOŽETE PLAĆATI PENZIONERSKIM KARTICAMA

Predsdnica Vlade Srbije Ana Brnabić naglasila je da penzionerske kartice, za koje se do sada prijavilo više od 920.000 starijih sugrađana, sutra stupaju na snagu što će im omogućiti da koriste pogodnosti u više od 620 obejkata, ustanova, trgovinskih lanaca.

PENZIONERSKE KARTICE STUPAJU NA SNAGU, POPUSTI U VIŠE OD 620 OBJEKATA

Spisak popusta možete pročitati klikom ovde.

 

“Od sutra možete da posetitie više od 620 objekata, usanova, trgovinskih lanaca gde ćete moći da ostvarite značajne popuste i uz sve prikupite dodatne bodove za nove, dodatne pogodnosti”, rekla je Branbić u Obrenovcu gde je prisustvovala Digitalnoj ekspediciji koja, između ostalog, ima za cilj da najmađim i najstarijim sugrađanima prbliži sve mogućnosti koje donosi interent.

Brnabić je apelovala i na ostale ponzionere koji se još nisu prijavili za penzionerske kartice to učine.

Naglasija je da je zahvaljući Digitalnom karavanu, koji bi, kako je planirano, trebalo da obiđe svaki grad i svaku opštinu u Srbiji, cilj da mlađi i najstariji usvoje nove, dodatne veštine.

“Na taj način ostavljamo trag na čitav razvoj zemlje i ne samo to, zahvaljući činjenici da mladi u svemu ovome podučavaju najstarije sugrađane premošćavamo genreracijski jaz i pravimo nove komunikacije, što je u novom digitalnom dobu posleban problem i slabost koju mi u Srbiji uspevamo da ispravimo”, rekla je Brnabić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com