TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

IZBEGNUTA TRAGEDIJA! TRI BETONSKA BLOKA PALA NA AUTO NIŠLIJE (VIDEO)

Foto: Oliver Paunović

Nišlija Oliver Paunović izbegao je veliku tragediju kada su tri betonska bloka otpala sa nadvožnjaka i udarila u njegov automobil dok je prolazio auto-putem kod petlje Trupale. Materijalna šteta je velika, ali Paunović kaže da je najvažnije da je njegov šesnaestogodišnji sin dobro jer je u tom momentu sedeo pored njega u automobilu. 

Sreća u nesreći. Počelo je da puca sa svih strana. U prvom momentu sam mislio da neko puca na mene. Onda sam po mislio da neko baca kamenje sa mosta odozgo. Na kraju sam video da mi je dete dobro, živo i zdravo, pošao sam na gore da ne bih stao na auto-put, objašnjava Paunović. 

Foto: Oliver Paunović

Kada je izašao iz automobila – imao je šta da vidi. Na panoramskom krovu bila je betonska cigla, drugi kamen je udario u šoferšajbnu i napravio veliku rupu, treći je udario u zadnji deo automobila.

JP “Putevi Srbije” saopštili da su dežurne ekipe odmah obišle teren i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Iz Puteva Srbije kažu da su dežurne ekipe uklonile nestabilne delove zaštitnog sloja betona, a da će čim vremenske prilike budu povoljne trajno sanirati oštećenja na nadvožnjaku.

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com