TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

JKP NAISSUS: SANIRAJU SE KVAROVI U DUVANIŠTU I DURLANU

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NASELjU DUVANIŠTE
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Duvanište u ulici Josipa Slavenskog kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog ali
ukoliko je složeni kvar u pitanju zatvara se voda na širem prostoru od Vizantijskog bulevara, 27. Marta do bulevara Medijana i ulice Josipa Slavenskog i Južnomoravskih brigada (više ulica: Branka
Miljkovića, Filipa Filipovića, Nikole Uzunovića, Đerdapska, Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe i druge).
NASTAVAK RADOVA U NASELjU DURLAN
Nastavljaju se radovi u naselju Durlan u Školskoj ulici kod broja 14. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Školskoj ulici.
NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA
Nastavljaju se radovi na premeštanju vodomera korisnika, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u sledećim ulicama: Dimitrija Davidovića, Ljubomira Ljubomirovića, Kapetana Bojana Denića i Vodnika Vitomira Kuzmanovića.
POPRAVKA KVARA U SELU DONjA STUDENA
Voda puni šahtu, potreban je iskop u selu Donja Studena bb. Zbog popravke prvog ventila, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Donja Studena.
POPRAVKE KVAROVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA
Voda puni šahte, potrebni su iskopi u ulici Dimitrija Tucovića, kod brojeva 149 i 196. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Dimitrija
Tucovića na prostoru između dva kružna toka.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Derokova 54, selu Donja Studena, Svetozara Markovića 4, Svetolika Rankovića 9, Studenička 58, Ćurlinska 23, Bubanj Selo – Prvomajska 3, u selu Knežica – Vuka Karadžića 3, Novo Selo – Jastrbačkih partizana 61, u selu Mezgraja – kod železničke stanice – Maršala Tita bb, Dragomira Živkovića 11, Dimitrija Tucovića 10, Crvenih javora 27, Đorđa Andrejevića Kuna 2, 32 i 45 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

ODRŽAVANjE KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com