TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

KO ĆE BITI DANAS BEZ VODE?

JKP Naissus obaveštava građane ko neće imati vodu u ponedeljak, 8. aprila 2024 zbog radova i kvarova na vodovodnoj mreži.

voda u flasama

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU POPRAVKA MREŽE U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na ulici, nužan je iskop na dva mesta u ulici Rahele Ferari. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Rahele Ferari ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

TRAŽENjE PRIKLjUČKA U KNEZ SELU
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Svetog Ilije. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Svetog Ilije ali je moguć prekid i na prostoru na prostoru Knez Sela.

INTERVENCIJA U ULICI STEVANA KAĆANSKOG
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Stevana Kaćanskog, kod broja 17.  Zbog popravke priključne veze vodosnabdevanje će biti u prekidu od 8 do 15 časova u ulici Stevana Kaćanskog.

RADOVI U DEČANSKOJ ULICI
Zbog radova na prevezivanju priključaka u šahtama, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Dečanskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Popovac – Maršala Tita 11 i 18 – Ive Lole Ribara 6 – 29. Novembra 5, u selu Donje Međurovo – Moravska 11, u ulicama: Plitvička 13, Borislava Nikolića Serjože 17 i 18, Bubanjska 34, Borova 15/5, Ruža 23, Đorđa Stamenkovića 93, Kolubarska 4, Đure Đakovića 4, Kosovke devojke – Pčelica Niš, Despota Đurđa 41, Pantelejska 16, Ulcinjska 2, u selu Čokot – Vuka Karadžića 22, Đerdapska 95, Naserova 4, Majakovskog 57, 27. Marta 18, u selu Supovac – Vikend naselje – Šančevi pored pruge – Vojnika Žarka Babića 16, u selu Knežica – Stevana Sinđelića 14, u selu Trupale – Nišavska 50, u selu Paljina i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Milana Blagojevića, Hajduk Stanka.
Usisavanje šahti ulične mreže u selu Popovac.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com