TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne VESTI

NASTAVLJENA POTRAGA ZA TELOM DVOGODIŠNJE DANKE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke. Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminuo u Policijskoj upravi u Boru

MUP je ranije saopštio da je D. D. (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com