TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije

KO DANAS NEMA VODU ZBOG KVAROVA

JKP “Naisus”obaveštava građane ko sve neće imati vodu 19. januara do 15 časova zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ
Voda sa ulice puni šahtu, nužan je iskop u ulici Jastrebačkih partizana kod broja 61. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Dimitrija Davidovića, Ljubomira Ljubomirovića i Kapetana Bojana Denića. Zbog radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

KVAR NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA KOVAČEVIĆA
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Svetislava Kovačevića kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Svetislava Kovačevića.

POPRAVKA KVARA U ULICI GORDANE TODOROVIĆ
Voda u šahti i na ulici, potreban je iskop u ulici Gordane Todorović kod broja 15. Zbog popravke priljučne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Gordane Todorović.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU NIKOLA TESLA
Voda na površini, potrebni su iskopi u Zaplanjskoj ulici kod brojeva 2 i 74. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Zaplanjskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Trebinjska 99, Knjaževačka 2, Kneginje Ljubice 1, Dragomira Živkovića 11, Zvornička 4, Lovćenska 8, Novice Žikića Bože 1, Derokova 54 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Usisavanje atmosferskog slivnika u Jadranskoj ulici kod auto-pijace.

Popravka oštećene kanalizacije u Jadranskoj ulici kod auto-pijace.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com