Mladić ubijen u tuči u Zaplanjskoj Toponici (VIDEO)

Mladić ubijen u tuči u Zaplanjskoj Toponici (VIDEO)

Zaplanjska Toponica

Jedna osoba je ubijena, dve su povređene u tuči u Zaplanjskoj Toponici, potvrđeno je Zoni plus u Policijskoj upravi Niš.

Događaj je prijavljen jutros oko 6,40, kada su sve tri osobe hitno prebačene u Klinički centar Niš, ali je jedan povređeni podlegao povredama.

U Urgentnom centru KC Niš, rano jutros hospitalizovani mladić M.T. (18) i 14- godišnja devojka, nakon čega je urađena kompletna, hitna dijagnostika.

Mladiću konstatovana teška telesna povreda u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša, zbog čega je odmah prebačen u operacionu salu, a hirurško zbrinjavanje je još u toku. Neposredno je životno ugrožen.

Devojci (14), konstatovana lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna, nije životno ugrožena i trenutno je smeštena u opservaciju UC KC Niš, radi daljeg posmatranja. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirirgiju KC Niš, ili će biti otpuštena na kućno lečenje.

Policija je na terenu, intenzivno se radi na rasvetljavanju svih okolnosti događaja, kažu u policiji.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com