TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Društvo Ekonomija Udarne

Niš ekspres startuje u ponedeljak

FOTO: ARHIVA ZONA PLUS

Niš ekspres je spreman i organizovan za početak rada od ponedeljka 4. maja 2020. godine, saopšteno je iz te kompanije. Izvršena je priprema organizatora saobraćaja, vozača, vozila za rad kao i priprema svih prodajnih mesta za prodaju pojedinačnih i mesečnih karata. Tehnički i kadrovski spremna su sva vozila i prodajni objekti.

 

FOTO: ARHIVA ZONA PLUS

U saopštenju se navodi da je posebna pažnja posvećena bezbednosti i zaštiti zdravlja svih radnika i putnika. Vozila su oprana i dezinfikovana.Samim tim sva prodajna mesta su dezinfikovana, opremljena dezinfikacionim sredstvima i preduzete su sve preventivne mere u cilju sprečavanja širenja bolesti covid 19, koje su u skladu sa preporukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Zaštitne mere

Posebno se mole putnici da se radi zaštite zdravlja pridržavaju instrukcija koja su data i to:

– Da prilikom ulaska u vozilo i u toku putovanja obavezno nose zaštitne rukavice i maske.

– Da pri ulasku i izlasku iz vozila drže propisano rastojanje (dva metra).

FOTO: ARHIVA ZONA PLUS

Za prvu nedelju rada, na osnovu iskustva i sagledavanja potreba potreba putnika, organizovani su adekvatni polasci, tako da putnici imaju mogućnost da dođu do željenog odredišta i vrate se svojim kućama pre početka policijskog časa.

“Tokom nedelje pratićemo zahteve putnika, preporuke Vlade I svakako nastaviti uključenje polazaka shodno potrebama putnika” – poručuju iz Niš ekspresa.

Mole sve korisnike da se o polascima kao i o prodaji mesečnih i pojedinačnih karata informišu putem sajta www.nis-ekspres.rs, preko društvenih mreža (Facebook i Instagram), kao i na već poznate telefone Službe informacija i rezervacija – 018 255 177 i 255 666.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com