TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika VESTI

NIŠ: ZA VIKEND 52 PIJANA “UHVAĆENA” VOZAČA , “REKORDERKA” I MLADA ŽENA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli saobraćaja tokom vikenda, zaustavili su čak 52 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Najviše promila imali su 42-godišnji vozač mopeda – 1.87 i tridesetogodišnja žena koja je vozila reno tvingo sa 1,84 promila.

Policija je saopštila da je na ulicama Niša iz saobraćaja isključila četrdesetdevetogodišnjeg vozača mopeda koji je vozio sa 1,87 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetogodišnju ženu koja je “reno tvingom” upravljala sa 1,84 promila alkohola u organizmu.

Zaustavljen je i četrdesetšestogodišnji vozač “opela” kojem je izmereno 1,57 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetjednogodišnji vozač koji je “reno tvingo” vozio sa 1,45 promila alkohola u organizmu.

Takođe, saobraćajna patrola zatekla je dvojicu vozača, starosti 34 i 29 godina, koji su upravljali sa 1,43 promila alkohola u organizmu, kao i  dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao “folksvagenom” sa 1,40 promila.

Niška policija isključila je iz saobraćaja, na auto-putu kod Aleksinca, dvadesettrogodišnjeg vozača  koji je upravljao vozilom sa 1,41 promilom alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Apelujemo na vozače da ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola i poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i tuđ život, saopštava policija.

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com