TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

MEDIJANA SKRESALA BUDŽET ZA UGOSTITELJSKE USLUGE

Rebalansom, budžet Gradske opštine Medijana veći je za oko 11 miliona dinara

Sednica SO Medijana
Sednica SO Medijana

Skupština Gradske opštine Medijana usvojila je drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta. Opštinari su se odlučili da štede, pa je sa pozicije ugostiteljskih usluga rebalans „skinuo“ 720.000 dinara. Ukupno je za to bilo predviđeno dva miliona dinara.

Novac za venjake povećan je za dva miliona dinara, jer dotrajali treba da se zamene, a novi postave na lokacijama po zahtevima građana.
Kocić kaže i da se uvek izdvaja novac za pomoć ugroženim sugrađanima.

“Što se tiče socijalnih davanja apsolutno smo servilni u svakom slučaju. Svaki građanin koji je došao a nije u dobrom materijalnom statusu tu je opština Medijana da pomogne finansijski. Stambene zajednice su takođe u fokusu naše pažnje i uređenje međublokovskog prostora”, rekao je predsednik GO Medijana Nebojša Kocić.

https://youtu.be/vmNJ50npqDI

Za šta još ima više novca?

Izmenama budžeta planirana su sredstva za popravku i rekonstrukciju krova upravne zgrade, nabavku kancelarijskog materijala i klime, kao i manifestaciju namenjenu najmlađima pod nazivom „Prolećni dani u Medijani – Igre bez granica“. Budžet je rebalansom uvećan za 11,3 miliona i sada je „težak“ 287.901.000 dinara.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com