TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo region i Srbija Udarne

POČELI NOVOGODIŠNJI DANI U NIŠU (VIDEO)

Iako će doček Nove 2021. godine biti drugačiji nego prethodnih godina, pa zbog aktuelne pandemije neće biti organizovanog slavlja, grad Niš se potrudio da Nišlije makar malo osete novogodišnju atmosferu. Od danas, pa sve do 31. decembra na dve lokacije – Trgu kralja Milana i parku kraj Ulice 7. juli biće održani “Novogodišnji dani”. Program je počeo izlaganjem rukotvorina u “Ulici suvenira”.

U kućicama sa rukotvorinama nema čega nema, ali ipak preovadava novogodišnja dekoracija. Iz Udruženja kažu da je u uslovima pandemije teško da ponude svoje proizvode. Zato je ovo odlična prilika za to.

Ulica 7.juli kod Gradske kuće i Starog parka polako se pretvara u Novogodišnji grad. Tu će se nalaziti i Kutija želja, radionica za izradu Novogodišnjih čestitki, Posetioci, posebno oni najmlađi moći će da uživaju u magiji Deda Mraza, a nešto stariji će moći da se slikaju na dekorisanoj klupi za fotografisanje. Vožnja Novogodišnjim fijakerom kroz Stari park biće moguća od 11 do 15 časova. Besplatni vaučeri se mogu preuzeti u Turističko informativnom centru u Obrenovićevoj ulici.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com