TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Hronika VESTI

POČELO PRIVOĐENJE “ANTIVAKSERA”

Ilustracija

U Beogradu je, po svemu sudeći, počelo privođenje tzv. antivaksera I to zbog sumnje da da su širili paniku objavama na društvenim mrežama protiv vakcinacije.

Predsednica pokreta “Živim za Srbiju”, antivakserka Jovana Stojković privedena je u Palatu pravde na saslušanje u Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal.

Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo tražiti od suda da im odredi neku meru zabrane ili pritvor.

Stojkovićeva je jutros bila privedena u SBPOK, nakon što je policija po nalogu tužilaštva obavila pretres njenog stana.

Njen suprug je nakon saslušanja u policiji pušten da se brani sa slobode, a protiv njega je, kako je naveo, podneta krivična prijava za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti pošto je snimao pretres i raspravljao se sa policijom.

Stojkovićeva je poznata po antivakcinaškim stavovima i stavovima koji su u suprotnosti sa svim zvaničnim preporukama i mišljenjima struke.

MINISTARSTVO: SVI KOJI VRŠE KRIVIČNO DELO MORAJU DA ODGOVARAJU!

Povodom današnjeg privođenja antivaksera, ministarka pravde Maja Popović izjavila je da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo postupaju u skladu sa svojim nadležnostima koja su propisana zakonom.

Svi izvršioci krivičnih dela moraju biti procesuirani, posebno kada svojim radnjama izvršenja krivičnih dela ugrožavaju zdravlje ljudi.

Ministarstvo pravde snažno podržava akcije MUP-a u borbi protiv svih oblika kriminala.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com