TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

ZBOG KVAROVA DELOVI NIŠA I OKOLINE BEZ VODE DO 15 SATI

Zbog kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, biće prekida u pojedinim delovima Niša i okoline.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANJI

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Gorana Nikolića kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Gorana Nikolića.

RADOVI NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda izbija pored puta i otiče u dvorište korisnika, nužan je iskop na Batušinačkom putu bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Batušinačkog puta i Mramorskog brda.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI GRUJE A KOSTADINOVIĆA

Nastavljaju se složeni radovi u ulici Gruje A Kostadinovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI BABIČKI ODRED

Voda puni šahtu, potreban je iskop u ulici Babički odred kod broja 47. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Babički odred.

POPRAVKA KVARA U MOKRANJČEVOJ ULICI

Voda puni šahtu, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici kod broja 97A. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu ulice od autobuske stanice do kraja naselja.

AUTO-CISTERNA SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Jasenovik.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Medoševac – Bogdana Blagojevića 37, u selu Supovac – Svetog Lazara bb, Gavrila Principa 15, 15a i 15b, u naselju Gabrovačka reka – Široke padine 3 i 26, Belopalanačka I prilaz 14, Igmanska 2a, Kalač brdo 9, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara, u naselju Donja Vrežina – Ratka Pavlovića 124/a, Kajmakčalanska 7, Šantićeva 42a, Lale Popović Tanje 17, Vojvode Putnika bb, Svetolika Rankovića 7, Mramorki potok bb i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u sledećim ulicama: Naserova, Vojvode Stepe, Sremska i
Matejevački put. Otpušenje ulične mreže sa dva specijalna vozila u ulici Inženjera Birviša.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com