уторак, јул 16

KULTURNA ZONA SEZONA 2 EMISIJA 9

0
37

BROD ZA LUTKE” 

U Narodnom pozorištu Niš još jedna premijera – predstava „Brod za lutke“ po tekstu Milene Marković, u režiji Ive Milošević. Lik mlade umetnice igra Ana Mandić. Predstavu će reprizno igrati u nedelju 29. oktobra.

 

„ČUVARI FORMULE“ – DRAMA SA ELEMENTIMA TRILERA I MISTERIJE

Film „Čuvari formule“ imao je beogradsku premijeru kada se gledaocima poklonila ekipa filma na čelu sa rediteljem Draganom Bjelogrlićem, koja je nagrađena višeminutnim stojećim ovacijama. Reditelj Dragan Bjelogrlić kazao je da su mu „Čuvari formule“ različit od svih filmova koje je do sada radio i da neće biti pretvoren u seriju.

 

PIROT: OVACIJE ZA „ŠVALJERANCIJU“

Na sceni Narodnog pozorišta Pirot – “Švaljerancija”. Aplauza publike, uz smeh, bilo je i tokom predstave. Posle izvođenja komada, ovacije za ansambl Narodnog pozorišta Pirot.

 

KINESKA MUZIKA NA PIROTSKOJ SCENI

Kineska klasična muzika na pirotskoj sceni u izvođenju “Dua 95”. Ovim nastupom nastavljena je koncertna sezona Doma kulture Pirot.

 

SLAVEN DOŠLO O MJUZIKLU “ŽENE NA IVICI NERVNOG SLOMA”

Koju ulogu ima u mjuziklu „Žene na ivici nervnog sloma“? Koliko je predstava Pozorišta na Terazijama drugačija od istoimenog filma Pedra Almodovara? Da li sada shvata zakonitosti mjuzikla, za „Tanjug reflektor“ otkriva glumac Slaven Došlo.

Leave a reply