MALČANSKI BERBERIN PRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR (VIDEO)

MALČANSKI BERBERIN PRAVOSNAŽNO OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR (VIDEO)

FOTO: ARHIVA TV ZONA PLUS

Ninoslava Jovanovića (48) iz Malče Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio na doživotnu kaznu zatvora za otmicu i produženo krivično delo silovanja 12-godišnje devojčice, potvrđeno je Zoni plus u Apelacionom sudu. Time je potvrđena presuda Višeg suda u Nišu od 5. januara ove godine kojom je izrečena najteža kazna predviđena Krivičnim zakonikom Srbije.

Kaznu doživotne robije prvi put izrečenu od stupanja na snagu novog Krivičnog zakonika, donela je sudija Višeg suda Tamara Savić. U Višem sudu kažu da je Ninoslav Jovanović ovim iskoristio sve redovne pravne lekove I da sada ima pravo samo na vanredne pravne lekove, ali da to ne sprečava izvršenje. Presuda ide u dostavu, a onda postaje pravosnažna, rečeno je Zoni plus u Višem sudu.

Podsetimo, ceo sudski postupak koji je počeo krajem maja prošle godine je bio zatvoren za javnost zbog zaštite maloletnice koju je kidnapovao 20. decembra 2019.godine. Ninoslav Jovanović, višestruki povratnik koji je u zatvoru do sada proveo više od 20 godina, optužen je da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu 20. decembra prošle godine i zlostavljao je narednih 10 dana. Devojčica je pronađena krajem decembra, a u potragu su bile uključene stotine pripadnika policije, BIA, Vojske Srbije, prijatelji, rođaci, kao i građani dobrovoljci. Jovanović se skrivao u svom rodnom selu Malča do 5. januara, kada je uhvaćen u blizini groblja.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com