MINUT ĆUTANJA ZA LANETA GUTOVIĆA NA FILMSKIM

MINUT ĆUTANJA ZA LANETA GUTOVIĆA NA FILMSKIM

Minutom ćutanja, svi posetioci i učesnici Filmskih susreta u Nišu su pred večerašnju projekciju, odali počast voljenom glumcu i kolegi, Milanu Lanetu Gutoviću, koji je danas preminuo u Beogradu.

Vest o smrti slavnog srpskog glumca jako je potresla mnoge Gutovićeve kolege sa filma i iz pozorišta, kao i ličnosti iz javnog života, koji u izjavama izražavaju svoju tugu i saučešće porodici. I veliki broj građana se, uz izjave saučešća, na društvenim mrežama oprašta od Gutovića.

SAUČEŠĆE PREDSEDNIKA SRBIJE

Pismo saučešća uputio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Gutovića, glumca koji je svojim jedinstvenim umetničkim pristupom obeležio čitavu eru u našoj kinematografiji, po čemu će ga pamtiti publika svih generacija. Izražavam najdublje saučešće porodici, prijateljima i poštovaocima njegove umetnosti”, napisao je predsednik Vučić.

“NOVOSTI”: SAHRANA U SUBOTU NA KUMODRAŠKOM GROBLJU

Milan Lane Gutović, kako javljaju beogradski portali, biće sahranjen u subotu, 28. avgusta, u 12 časova, na kumodraškom groblju. Prema pisanju “Novosti”, Gutović je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.